Kinderhoek, speciaal voor jou

Mijn eigen kinderhoekHallo kinderen, Het Jeugd Activiteiten Team heeft, speciaal voor jullie, een hoekje gemaakt waar allemaal leuke dingen in staan:
Die je kunt lezen, kunt horen en doen, maar vooral waar je blij van kunt worden.

Klik maar op de verschillende 'menu-kopjes' die je ziet.

Heb je Dolly al gezien in de kerk?
Hallo, ik ben Dolly de regenboogduif!thumb Dolly in de kerk 1En ik wil graag bij JOU komen logeren!
Vanaf 14 april vlieg ik om de week van adres naar adres en beleef graag leuke dingen met je! Ik heb een boekje bij mij waarin jij onze avonturen kan schrijven en ook gaan wij in die week geld ophalen voor een goed doel, de Straat kinderen in Kampala. Dit kunnen wij op allerlei manieren doen;
Klusjes doen voor pa en ma, opa en oma, buren. Of iets maken en dan gaan verkopen. Het maakt niet uit wat we gaan doen, als wij maar lol hebben samen!!

Zou je het leuk vinden dan mag je het tegen Jannie Boonstra zeggen. Zij zorgt dat ik bij je kom, of je mag mij ook zelf ophalen, dat vind ik het leukst! De woensdag is mijn wisseldag en ben ik te vinden in Op de Helte. Heb je vragen?

Een dolle Dolly groet!!!!

Alle foto's van de avonturen van Dolly kun je hier>>> zien.
De foto's zijn ook verwerkt in een filmpje; dat kun je hier>>> bekijken

Terugkijken in ons fotoalbum
In ons fotoalbum zie je alle bijzondere activiteiten waar jullie aan mee hebben gewerkt, zoals:

Het lichtjesproject, engelenspeurtocht en #doeslief: zie>>>

Ook zie je in ons fotoalbum bijzondere jeugddiensten: zie>>>