groente

Stichting voedselbank Noordenveld is opgericht om mensen in financiƫle problemen met een minimuminkomen te voorzien van een wekelijks voedselpakket.
Niet twee wekelijks, zoals in het vorig Kerknieuws stond vermeld. We hebben al twee keer een inzameling gehouden omdat het de 40 dagentijd was. Ook in coronatijd komen er meer mensen die afhankelijk worden van de voedselbank. Nu er geen "gewone" kerkdiensten zijn en dus ook geen inzameling op de zondag willen wij als Diaconie en ZWO toch producten blijven inzamelen voor de voedselbank. We willen elke laatste woensdag van de maand de inzameling houden.

Woensdag 28 april kunt u van 10.00 tot 12.00 uur weer houdbare producten inleveren in Op de Helte. Elke donderdagmiddag kunt u ook producten inleveren bij de Voedselbank aan de Ceintuurbaan Noord 122.
Namens de Diaconie en de ZWO hartelijk dank. Saakje Boonstra

Wilt u meer weten over de Voedselbank; de website is: www.voedselbanknoordenveld.nl