Activiteitenboekje 2021-2022>>>
We zijn in het nieuwe seizoen weer met de activiteiten begonnen, voor zover mogelijk. Hieronder vermelden we de eerstvolgende activiteiten en onderaan de vaste activiteiten. Let op welke activiteiten niet doorgaan!

ACTIVITEITEN BINNENKORT

!! Gespreksavond dinsdag 30 november !!
n.a.v. preek 31 oktober over dood en wederopstanding
Op de Helte van 20.00 - 22.00 u

Holy Stitch dinsdag 7 december
Eén keer in de maand bijeenkomst voor creatievelingen op handwerkgebied.

Meditatie: In het suizen van een zachte stilte: 9 december
Plaats: Op de Helte, zaal 1 - Tijd: 20.00 - 21.30 uur
Volgende data: 2021: 9 dec. 2022: 13 en 27 jan., 10 febr.

Eetcafé Bij de Catharina vrijdag 10 december
Helaas kan het Eetcafé niet doorgaan
Info: eetcafé@pkn-roden.nl

Voettocht in Advent zondag 12 december
Onderweg in gesprek over "Goed leven"
Vertrek: 09.30 uur vanaf Roderwolde

Bijbelkring donderdag 16 december
Plaats: Op de Helte - Tijd 19.30 - 21.00 uur

Leven met Verlies en Rouw
De bijeenkomsten over 'Leven met Verlies en Rouw' gaan helaas niet door wegens te geringe belangstelling

Taakgroep Vorming en Toerusting>>>
Truus de Jong, secretaris: e-mailcontact>>>

VASTE ACTIVITEITEN

Koffietijd Op de Helte en Koffie- en ontmoetingsochtend in Roderwolde
Op de Helte
Elke woensdagochtend van 09.30 - 11.00 uur vanaf 1 september
Roderwolde Jeugdgebouw Pastorielaan
Elke eerste dinsdagmorgen van de maand - eerste keer 7 september

Breviergebed op woensdagochtend in de Jacobskerk Roderwolde
Elke woensdagochtend om 08.30 uur staat de kerk van Roderwolde open. We bidden een breviergebed. Drie psalmen, een Bijbeltekst, stilte, en voorbeden, afgewisseld met een gezang en de lofzang van Zacharias. Na ongeveer een half uur ga je verfrist de dag weer in. Van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden.

STILTE zoeken, vinden, horen, zien
Elke vrijdag is de Catharinakerk toegankelijk van 11.00 – 12.00 uur voor een moment van rust en om in stilte een kaarsje voor een dierbare te branden.

ATTENTIE: KERSTMARKT ZATERDAG 11 DECEMBER (Onder voobehoud)
Tijdens de kerstmarkt op de Brink, willen we op zaterdag 11 december van 11:00 tot 16:00 uur de Catharinakerk openstellen voor verkooptafels voor goede doelen. Ben je actief betrokken bij een goed doel en wil je een verkooptafel inrichten of ken je een goed doel in Roden dat wij zouden kunnen uitnodigen?
Neem dan vóór 15 november contact op met: Dea Smith: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.