Afb.goed verhaalActiviteitenboekje 2019-2020: Een goed verhaal: zie>>>
Koffie- en ontmoetingsochtend Roderwolde: eerste dinsdag v.d. maand
Koffietijd Op de Helte: elke woensdagmorgen
Woensdagochtendgebed: Jacobskerk
'Leven met Verlies en Rouw': 1 oktober - Eetcafé: 4 oktober
Meer info over deze activiteiten: zie>>>

In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld: het verhaal van God en mensen. Verhalen over de relaties tussen God en mensen, mensen onderling en mens en schepping. Voor het komend seizoen is dan ook gekozen voor het thema: Een goed verhaal. Deze goede verhalen kunnen we vertalen naar de actualiteit van ons eigen leven, zodat ze handen en voeten krijgen in de eigen omgeving, maar ook verder weg.

Hoe kunnen we samen bijdragen aan een betere leefomgeving, voor zowel de schepping als geheel als voor onze individuele heling?

Dit boekje biedt diverse mogelijkheden om dit jaarthema met elkaar verder uit te diepen. In het bijzonder wijzen wij op de voorstelling van 2 mei over Etty Hillesum door vocalgroep Choral. Uitgenodigd in het kader van 75 jaar vrijheid herdenken......

Iedereen is van harte welkom bij de activiteiten en bijeenkomsten: actief of luisterend naar elkaars goede verhalen.
Het is fijn als u zich van te voren opgeeft, in verband met de koffie en thee. De activiteiten zijn ook te vinden op de website van onze kerk:
www.pkn-roden.nl en het activiteitenoverzicht in Kerknieuws.

Een goed activiteitenseizoen toegewenst door de Taakgroep Vorming en Toerusting